GEO FilterBank

"Minden lánc annyira erős, amennyire a benne lévő leggyengébb láncszem."

Ezzel a keretrendszerrel a térinformatikában még soha nem látott módon flexibilis és bővíthető rendszert adunk az Ön kezébe, melyben hatékonyan végezhetőek el a képmanipulációs lépések.

Az informatikában, és azon belül is a térinformatika szakterületére jellemző szűrők állnak rendelkezésre, valamint ezek templateként szolgálnak a nyílt forráskódnak köszönhetően további szűrők készítéséhez. Mindezeken felül a programhoz nem csak szűrők, hanem export és import modulok, valamint tetszés szerinti nyelvi fájlok készíthetőek.
Aktuális fejlesztések2010. 11. 28.


- Georeferálás a layeren
- Multilayering
- ...
Vektorizáló export modulok2010. 11. 28.

Elkészült a három export modulból álló vektorizáló rendszer, mely az ESRI ShapeFile formátumát támogatja. A három export modul együttesen a pont, poligon és poliline vektorizációt tartalmazza, melyet raszteres képből állítanak elő.Real-Time Filter Simulator2009. 10. 26.

A valós idejű digitális képszűrő-szimulátor segítségével élő előnézetet kaphatunk a fejlesztés alatt álló C++ -ban írt szűrőnkről. A szimulátor On-the-fly módon állít elő bináris szűrőkódmagot, amely villámgyorsan fut a háttérben a képen. Ezen felül a szimulátor csupán egy gombnyomásra elkészíti a kész specializált szűrő Dll-jét, amit a keretprogram könyvtárába mentve azonnal használatba is lehet venni, vagy esetleg publikálni (a keretprogram könyvtárába másolt szűrők a keretprogram újraindításakor, vagy a keretprogram szűrő menüjében a szűrőlista frissítésével válik elérhetővé).

       Vektoros alrendszer2009. 09. 28.

Elkészült a vektoros adatmodellekhez a megjelenítő, importáló és szűrőtámogató rendszer. Az alrendszer jelenleg Béta verzióban működik, kisebb változtatások még lehetségesek a későbbiekben.WorkFlow Menedzser2009. 09. 15.
GEO n!Core API2009. 08. 13.

A GEO n!Core API várhatóan 2009 szeptemberében készül el és kerül bemutatásra. A technológia révén a fejlesztők hagyományos egyszálú szűrőként írhatják meg saját szűrőiket, a párhuzamos programozás eszközeinek ismerete nélkül.
Az API adaptív módon követi a processzorok technológiai fejlődését, kihasználva a többmagos rendszerek előnyeit. A szűrők így a jövőben n mag esetén n-szer gyorsabban fognak futni, a hagyományos egyszálú szűrőkkel szemben. Az API automatikusan ismeri fel a processzorhoz legoptimálisabb szűrőpárhuzamosítást, valamint automatikusan kiküszöböli a párhuzamosítás kritikus szakaszait, a részfeladatok optimális átrendezésével.
Mivel a keretrendszer a többszálú végrehajtást az operációs rendszeren keresztül támogatja, ezért legyen bármilyen processzora is, nincs többé szüksége újabbnál újabb programok beszerzésére. Tesztelje HighEnd processzorral az API-t és győződjön meg önmaga a program képességeiről.